Gnočiai su laiškiniais českanais


Reikės:
  • 1kg bulvių,
  • 2 kiaušinių,
  • apie 200 g miltų,
  • laiškinių česnakų,
  • druskos, pipirų,
  • sviesto.
Gaminimas:
   Bulves nuskuskite ir išvirkite. Virtas bulves sugrūskite. Kai pravės, įmuškite kiaušinius, sudėkite druską, pipirus, miltus ir smulkintus laiškinius česnakus. Miltų dedame tiek, kad tešla nebekibtų prie rankų. Tešlą išminkykite ir suformuokite ilgas juosteles. Jas supjaustykite norimo dydžio gabalėliais.
    Puode užkaiskite vandenį ir kai jis užvirs sudėkite gnočius. Virkite kol iškils į paviršių ir tada išgriebkite iš puodo.
    Patiekite su sviestu.

Skanaus!

Komentarai