Smidrai - tikras pavasario skanumynas, todėl dabar būtina jų paragauti, o pagaminami jie be galo lengvai.
Reikės: ryšulėlio smidrų ir 2 skiltelių česnako.
Smidrus nuplaukite ir perlaužkite per pusę toje vietoje kurioje lūžta (jei labai švieži, to daryti nereikia). Užkaiskite puode vandens, pasūdykite ir į verdantį vandenį sudėkite smidrus. Pavirkite 2-3 minutes.
Keptuvėje pakepinkite išspaustus česnakus ir sudėkite smidrus. Pakepkite 2 min.
Skanaus!
Reikės: ryšulėlio smidrų ir 2 skiltelių česnako.
Smidrus nuplaukite ir perlaužkite per pusę toje vietoje kurioje lūžta (jei labai švieži, to daryti nereikia). Užkaiskite puode vandens, pasūdykite ir į verdantį vandenį sudėkite smidrus. Pavirkite 2-3 minutes.
Keptuvėje pakepinkite išspaustus česnakus ir sudėkite smidrus. Pakepkite 2 min.
Skanaus!
Komentarai
Rašyti komentarą