Reikės:
Padažui:
Padažui:
- 2 šaukštelių garstyčių;
- 4 šaukštų majonezo;
- žaliosios citrinos sulčių;
- 30g kieto sūrio;
- pipirų;
- Supjaustome vištienos krūtinėlę mažais gabaliukais, apibarstome prieskoniais (druska, pipirais, saldžiųjų paprikų milteliais) ir kepame keptuvėje. Išėmus iš keptuvės reikėtų nusausinti, kad neliktų riebalų.
- Batoną supjaustome kubeliais ir paskrudiname keptuvėje be riebalų.
- Sūriui aš naudoju skustuką, tuomet gaunasi ploni gabalėliai.
- Iceberg salotą supjaustome į norimo dydžio gabalėlius.
- Padažui sumaišome garstyčias ir majonezą, įspaudžiame pusę citrinos sulčių. Sūrį sutarkuoti per smulkią tarką ir sudėti į padažą. Įdėti pipirų pagal skonį.
- Į lėkštę sudėti salotas, vištieną, sūrį ir užpilti padažu. Ant viršaus užbarstyti duonos skrebučius.
Komentarai
Rašyti komentarą